Bodø/Glimt mot til

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Rekordrush For Bodo Glimt Matcher Manchester City Eurosport

15 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Han tror og håper Roma vinner men advarer mot Glimts kontringer og raske angrepsspillere. Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. José Mourinho toppet laget mot BodøGlimt men igjen var det Kjetil Knutsen som kunne smile bredest.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

5 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Mats Torbergsen NTB.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

10 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. 160522 1701 160522 1701. Sikre deg plass på 16.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Tromsø så lenge ut til å klare tre poeng men på overtid sørget Mvuka for ett poeng til gultrøyene. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Mai-festen mot Tromsø nå. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Etter 22 spilte kamper er de regjerende mesterne plassert på førsteplass på tabellen og det er tre poeng ned til de største konkurrentene Molde og hele åtte poeng ned til tredjeplasserte KBK.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. BodøGlimt på TV og Live Stream. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

5 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

7 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 7 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Dermed har BodøGlimt fortsatt ikke tapt hjemme i serien siden 0-2. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa. 1 day agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på.

Takk for din påmelding. Mai-festen mot Tromsø nå. Mai for tre år siden.

Dette er historien om en BodøGlimt-supporters humpete reise fra Aspmyra via Nadderud til Celtic Park. Før returoppgjøret mellom Roma og BodøGlimt 2-1 til Glimt fra første kamp har Riise gjort et intervju med italienske Sky. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.

Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico. 7 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. 7 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Sikre deg plass på 16. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. John Arne Riise er nå trener for Avaldsnes men spilte tre sesonger i Roma mellom 2008 og 2011.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. 75 54 55 00. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

BodøGlimt tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08 denne helgen og befestet seg dermed som det beste laget i Eliteserien om dagen. Siden da har Glimt spilt. Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå.

Niklas Aune Johnsen. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Mats Torbergsen NTB. Billetter Rana - Glimt.